Ervaringen van ouders

Veel ouders komen op het punt dat je na moet gaan denken over waar je dat kleine, kwetsbare en unieke wonder van je onder moet brengen als de zwangerschapsverlof erop zit! 

9 jaar geleden kwamen wij voor het eerst voor dat dilemma te staan, en daar was dan op eens Ikkedoen.

Een kinderdagverblijf dat ongeveer tegelijkertijd met ons dilemma zijn deuren ging openen, precies op het juiste moment.

Wij voelde ons gelijk thuis bij ikkedoen, kleinschalig, horizontale groepen en een prettige huiselijke sfeer.

Voor ons een reden om voor ikkedoen te kiezen en niet voor de direct grotere ‘KDV namen’.

9 jaar later, 3 kinderen verder zijn wij nog steeds blij met deze keuze. Al onze kinderen hebben dezelfde groepsleidsters gezien en dat is al ouder ontzettend fijn.

Je weet wat je aan de opvang hebt, je weet wie de leidsters zijn en wat je kan verwachten.

Na 9 jaar komt er voor ons een eind aan ‘de Ikkedoen-periode’.

We willen Ikkedoen bedanken voor de goede zorgen voor onze kinderen. We willen jullie bedanken voor de prettige, veilige en vertrouwde sfeer. Onze kinderen zijn met veel plezier naar Ikkedoen gegaan en wij zijn blij dat wij negen jaar lang gebruik hebben mogen maken van jullie inzet.

Marit, Fenna en Tobias willen alle leidsters bedanken voor de leuke momenten, de knutsels, de poppenkast, de verhalen en het plezier.

Hartelijk dank voor jullie goede zorgen.

Arno en Daniëlle

Onze kinderen zijn allebei 4 jaar lang naar Ikkedoen gegaan.

Wat een lieve en fijne leidsters.

Wij zouden Ikkedoen bij iedereen aanraden.

Jullie zijn goud waard!!

Maiko en Marleen

Voor alle lieve juffen,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de zorgzame, plezierige en liefdevolle opvang in al die jaren voor Julien en in die paar maandjes voor Aiden. We hebben nooit 1 klacht gehad en hebben jullie ontzettend zien groeien bij Ikkedoen! Alle juffen zijn betrokken bij beide kinderen en gepassioneerd in hun vak! We kijken terug op een fijne tijd, want hoe belangrijk is het dat je je kinderen met een gerust hart achter kan laten! Dank jullie wel en wie weet, tot in de toekomst!

Manon en Ray

Wij hebben nog plaatsen beschikbaar