Ervaringen van ouders

Veel ouders komen op het punt dat je na moet gaan denken over waar je dat kleine, kwetsbare en unieke wonder van je onder moet brengen als de zwangerschapsverlof erop zit! 

9 jaar geleden kwamen wij voor het eerst voor dat dilemma te staan, en daar was dan op eens Ikkedoen.

Een kinderdagverblijf dat ongeveer tegelijkertijd met ons dilemma zijn deuren ging openen, precies op het juiste moment.

Wij voelde ons gelijk thuis bij ikkedoen, kleinschalig, horizontale groepen en een prettige huiselijke sfeer.

Voor ons een reden om voor ikkedoen te kiezen en niet voor de direct grotere ‘KDV namen’.

9 jaar later, 3 kinderen verder zijn wij nog steeds blij met deze keuze. Al onze kinderen hebben dezelfde groepsleidsters gezien en dat is al ouder ontzettend fijn.

Je weet wat je aan de opvang hebt, je weet wie de leidsters zijn en wat je kan verwachten.

Na 9 jaar komt er voor ons een eind aan ‘de Ikkedoen-periode’.

We willen Ikkedoen bedanken voor de goede zorgen voor onze kinderen. We willen jullie bedanken voor de prettige, veilige en vertrouwde sfeer. Onze kinderen zijn met veel plezier naar Ikkedoen gegaan en wij zijn blij dat wij negen jaar lang gebruik hebben mogen maken van jullie inzet.

Marit, Fenna en Tobias willen alle leidsters bedanken voor de leuke momenten, de knutsels, de poppenkast, de verhalen en het plezier.

Hartelijk dank voor jullie goede zorgen.

Arno en Daniëlle

Onze kinderen zijn allebei 4 jaar lang naar Ikkedoen gegaan.

Wat een lieve en fijne leidsters.

Wij zouden Ikkedoen bij iedereen aanraden.

Jullie zijn goud waard!!

Maiko en Marleen

Voor alle lieve juffen,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de zorgzame, plezierige en liefdevolle opvang in al die jaren voor Julien en in die paar maandjes voor Aiden. We hebben nooit 1 klacht gehad en hebben jullie ontzettend zien groeien bij Ikkedoen! Alle juffen zijn betrokken bij beide kinderen en gepassioneerd in hun vak! We kijken terug op een fijne tijd, want hoe belangrijk is het dat je je kinderen met een gerust hart achter kan laten! Dank jullie wel en wie weet, tot in de toekomst!

Manon en Ray

Vijf jaar geleden kwamen wij in Zwolle wonen en begon de zoektocht naar een fijn plekje voor ons zoontje. Ikkedoen voelde meteen als een warm, gezellig plekje met als voordeel horizontale groepen. Echter was de stap voor ons  eenjarig zoontje toentertijd erg groot om voor het eerst naar de opvang te gaan en hij had hier veel moeite mee. We zijn dan ook erg blij met de manier waarop Ikkedoen hiermee om ging. Er is goed met ons meegedacht en met extra begeleiding voelde onze zoon zich na een tijdje ook thuis en heeft hij het de afgelopen jaren erg naar zijn zin gehad. Ook onze dochters gingen altijd met  veel plezier en enthousiasme naar Ikkedoen.

De afgelopen vijf jaar hebben we alle groepen gezien en alle leidsters leren kennen wat een veilig gevoel gaf voor zowel ons als voor de kinderen. Door de kleinschaligheid kennen de leidsters alle ouders en kinderen wat Ikkedoen een warm, gezellig en vertrouwde plek maakt. 
Door onze verhuizing naar Limburg gaan wij Ikkdoen verlaten en dat vinden Jord, Ruby en Lauren erg jammer. Ze gaan de gezellige praatjes, knuffels en leuke momentjes zeker missen.

Ook wij zullen Ikkedoen gaan missen, de plek waar we onze kinderen altijd met  veel plezier naartoe hebben gebracht. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de leuke tijd.

Dirk en Sandra

Zo’n 5 jaar geleden waren wij op zoek naar opvang voor ons destijds toekomstige kindje. Het kleinschalige en de horizontale opvang van kdv Ikkedoen trok ons heel erg aan. 

 Inmiddels zit ons zoontje Kyan van bijna 5 op de bso, onze dochter Jolien van 2,5 op het kdv en hebben we ook al de opvang geregeld voor onze dochter Laura van 2 weken oud. 

Kyan en Jolien hebben het erg naar hun zin bij Ikkedoen en gaan er met plezier naar toe. Door het kleinschalige zien ze veel dezelfde leidsters op de groep en dat geeft voor zowel de kinderen als ons als ouders een vertrouwd gevoel. Er wordt goed naar het kind gekeken en doordat de groepen op leeftijd zijn ingedeeld kunnen de activiteiten echt gericht op het kind worden aangeboden. Wij zien onze kinderen echt groeien mede door Ikkedoen. Zowel op sociaal gebied als op cognitief gebied. Dat is zo mooi om te zien! Daarnaast is het ook geen enkel probleem om even een knuffel te gaan brengen bij je broer of zusje. Ze hebben allebei hun eigen plekje met hun vriendjes en vriendinnetjes, maar komen elkaar wel tegen. 

Wij brengen de kinderen zonder zorgen naar de opvang, omdat we weten dat ze het er goed hebben en gezien worden. Wij hopen nog lange tijd gebruik te kunnen maken van de liefdevolle opvang van Ikkedoen.

Harrie en Teunie

Wij hebben nog plaatsen beschikbaar