BSO De Vlindertuin

De Vrije School Michael heeft in de school een kleinschalige BSO op antroposofische grondslag. Hier kunnen op maandag, dinsdag en donderdag van 13:00-18:15 uur kinderen worden opgevangen. Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van opvang voor een korte middag van 13:00-14:30 uur. Een korte middag is mogelijk wanneer de planning dit toe laat.

BSO De Vlindertuin biedt opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar gedurende de schoolweken, in de vakanties en op studiedagen van de school. Er is plek voor maximaal 20 kinderen op deze locatie. Tijdens de vakanties vindt de opvang plaats op locatie Ikkedoen aan de overtoom te Stadshagen.

We bieden een huiselijke omgeving aan kinderen die na schooltijd door ons worden opgevangen. Een plek waar kinderen kunnen (buiten) spelen, tot rust komen, ontdekken en ontwikkelen. Tijdens de middag worden rustige en actieve momenten op de groep afgewisseld. Dagelijks worden er activiteiten aangeboden die aansluiten bij de seizoenen, jaarfeesten en de leeftijd van de kinderen.

We hebben momenteel nog ruimte voor meer kinderen, loop gerust eens binnen om vrijblijvend een kijkje te nemen!

BSO Ikkedoen

Als de kinderen naar school gaan is het voor veel kinderen spannend en vermoeiend. Daarbij komt kijken dat ze na schooltijd opgevangen worden door de BSO. Weer een nieuwe omgeving met nieuwe kinderen en leidsters. Wij hopen dat wij de kinderen buiten schooltijd mogen opvangen in een voor hun vertrouwde omgeving. En in omgeving van broertje(s)/zusje(s).

Een buitenschoolse opvang die kijkt en luistert naar het kind, samen met kinderen activiteiten plant en uitvoert. 

Voor alle lieve juffen,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de zorgzame, plezierige en liefdevolle opvang in al die jaren voor Julien en in die paar maandjes voor Aiden. We hebben nooit 1 klacht gehad en hebben jullie ontzettend zien groeien bij Ikkedoen! Alle juffen zijn betrokken bij beide kinderen en gepassioneerd in hun vak! We kijken terug op een fijne tijd, want hoe belangrijk is het dat je je kinderen met een gerust hart achter kan laten! Dank jullie wel en wie weet, tot in de toekomst!

Manon en Ray