BSO Bachlaan de herfstvakantie OPEN!

Wij vinden het erg leuk om te vertellen dat we na de herfstvakantie een BSO locatie openen aan de Bachlaan 8 in de Vrije school Michael! Achter de schermen zijn wij druk bezig met de voorbereidingen. We streven er naar om maandag 24 oktober open te gaan.

U kunt zich nu al aanmelden via onderstaande knop!!!

Wij gaan in ieder geval open op maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag en vrijdag bij voldoende aanmeldingen.

Omdat de dinsdag en de donderdag de meest gevraagde dagen zijn en wij er een sterke voorkeur aan geven om zoveel mogelijk kinderen te plaatsen (lees: ouders te ontlasten) willen wij u vragen om maar 1 kritische dag aan te vragen (dus of de dinsdag of de donderdag) als dat mogelijk is!!

Verder zijn alle combi’s in aanvraag mogelijk.

We zijn ons ervan bewust dat er op dit moment hoofdzakelijk kinderen van 4 t/m 6 jaar naar de BSO op de Bachlaan gaan. Omdat het straks wellicht niet zeker is dat kinderen die ouder worden ook doorstromen naar de Klooienberg zullen wij er voor zorgen dat deze groep het fijn blijft houden op de Bachlaan! Kinderen ouder dan 6 jaar zijn en blijven dus zeer welkom bij ons!!

BSO Ikkedoen

Als de kinderen naar school gaan is het voor veel kinderen spannend en vermoeiend. Daarbij komt kijken dat ze na schooltijd opgevangen worden door de BSO. Weer een nieuwe omgeving met nieuwe kinderen en leidsters. Wij hopen dat wij de kinderen buiten schooltijd mogen opvangen in een voor hun vertrouwde omgeving. En in omgeving van broertje(s)/zusje(s).

Een buitenschoolse opvang die kijkt en luistert naar het kind, samen met kinderen activiteiten plant en uitvoert. 

Voor alle lieve juffen,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de zorgzame, plezierige en liefdevolle opvang in al die jaren voor Julien en in die paar maandjes voor Aiden. We hebben nooit 1 klacht gehad en hebben jullie ontzettend zien groeien bij Ikkedoen! Alle juffen zijn betrokken bij beide kinderen en gepassioneerd in hun vak! We kijken terug op een fijne tijd, want hoe belangrijk is het dat je je kinderen met een gerust hart achter kan laten! Dank jullie wel en wie weet, tot in de toekomst!

Manon en Ray

Wij hebben nog plaatsen beschikbaar